Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Shanghai Yixun Machinery Manufacturing Co., Ltd.

China Shanghai Yixun Machinery Manufacturing Co., Ltd. certificaten
China Shanghai Yixun Machinery Manufacturing Co., Ltd. certificaten
De de Productielijnopbrengst van de Suikergoedtoffee en levert zeer snelle, zeer goede kwaliteit, dank voor uw samenwerking!!

—— Justin

Vertrouwde op verkoper, op tijd levering, de diensten van de professionele klant pre en postverkoop. Dankuwel. Houd omhoog het goede werk! Wij zullen andere Koekjesmachine en Productielijn van het Spaanderbaksel spoedig kopen!

—— Marcos

De automatische drievoudig-Hoofdchocolade Gietende Productielijn werkt zeer goed, hartelijk dank. Uw productiviteit, de diensthouding, en alle eerlijkheid van samenwerking maken ons zeer tevreden. Wij zijn een vertrouwde op partner.

—— Kevin

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Yixun Machinery Manufacturing Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Shanghai Yixun Machinery Manufacturing Co., Ltd. Shanghai Yixun Machinery Manufacturing Co., Ltd. Shanghai Yixun Machinery Manufacturing Co., Ltd. Shanghai Yixun Machinery Manufacturing Co., Ltd. Shanghai Yixun Machinery Manufacturing Co., Ltd.
Fabriek Suikergoedmachine het Maken Koekjesmachine het Maken Workshop het werken

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : YIXUN
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 7,000,000-9,000,000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

China Shanghai Yixun Machinery Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

De Machines die van Shanghai Yixun Co., Ltd vervaardigen zijn een fabriek gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigend pastry&candy &lines van verwerkingsmachines van koekje, suikergoed (hard suikergoed, zacht suikergoed), cake, koekjes, brood, chocolade. Yixun heeft een fabriek van 4,000m ² in Fengxian-district, Shanghai wordt gevestigd dat

Dank aan onze technisch en ontwikkelingsteam met rijke ervaringen voor een dozijn jaren en meer dan 300 gehele productielijnen, Yixun-Machines kan op kant en klare basis met capaciteit uitvoeren die van 50kg/h tot 1200kg/h voor verschillende verscheidenheden van koekje, suikergoed, cake, koekjes, brood, chocolade gaan.

wegens onze ononderbroken investering op R&D en jaar na jaar bevordering in industriële toepassing, Yixun-hadden de Machines zijn eigen unieke en voordelige karakters in voedsel het ontwerpen en procestechnologie gevormd.

Al onze productielijnen worden vervaardigd strikt onder richtlijn van ISO 9001. Met ons beheer op hoog niveau, Yixun-hadden de Machines Ce-certificaat voor de koekjesproductielijn (zowel zacht als hard), zachte en harde suikergoedproductielijn, cakeproductielijn en broodproductielijn toegekend.

Met het hoogst opgeleide personeel dat BEDELAARSgraad en Ph.D in majoors van Voedseltechniek en verpakkingsmachines verkreeg, die Yixun toestaan om de betere machines van de voedselverwerking te ontwerpen en te vervaardigen, en hoogte te verstrekken - kwaliteit van technische opleiding en de naverkoopdiensten voor onze klanten.

Wij zijn werkelijk een wereld markt-orienated fabrikant. Tot nu, zijn onze producten uitgevoerd naar de V.S., Canada, Polen, Noord-Korea, Groot-Brittannië, Japan, Turkije, Kazachstan, de Oekraïne, Rusland, Albanië, Costa Rica, Sri Lanka, Israël, Cyprus, Oezbekistan, Thailand, Egypte, India, Pakistan, Peru, Brazilië, Argentinië enz.

Wij hebben ons eigen inzicht voor koekje en suikergoedverwerkende industrie gevormd en onze oplossingen worden geverifieerd met succes voor klanten. Yixun is altijd klaar en verwachtend kansen om u in binnen- en buitenland te dienen.

Contactgegevens
Shanghai Yixun Machinery Manufacturing Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Charles Gu

Tel.: +8613916040457

Fax: 86-021-37523623

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)